Merkur tim Od Gradskog vrta do Merkur osiguranja

 

S potpunim zaokretom u karijeri počinje priča našeg osječkog voditelja tima, Hrvoja Bubala. Nakon 15 godina profesionalne nogometne karijere, iza sebe je ostavio Gradski vrt te, kako sam kaže, iz kopački prešao u cipele. Ipak, za posao u osiguranju nije se olako odlučio. Vjerovali ili ne, Hrvoje se čak osam mjeseci premišljao oko odabira zastupničke pozicije.

„Čovjek s kojim sam tada razgovarao, a kasnije i poslovni kolega, bio je uporan i inzistirao na tome da se priključim i tako kreće moj put.“, opisao nam je Hrvoje.  

U poslovima osiguranja Hrvoje se uspješno snalazi već 9 godina, a transfer u Merkur osiguranje dogodio se prije nešto više od 7 mjeseci. „Kako to često biva u životu, dođeš do zasićenja i poželiš promjenu.“, pojasnio je Hrvoje te dodao kako je s vremenom i uz posao upoznao  neke od sadašnjih kolega, od kojih je saznao za poziciju koja se nudi i sve prednosti rada u Merkur osiguranju.

Kao najveće prednosti rada u osiguranju, Hrvoje ističe fleksibilnost, samostalnost i veliku mogućnost utjecaja na primanja, a u Merkur osiguranju posebno cijeni korektne međuljudske odnosne i kolegijalnost.  Za sve koji su, baš poput njega, i dalje neodlučni kada je u pitanju odabir posla, Hrvoje poručuje kako je potrebno biti odvažan, odlučiti se isprobati sve što posao u osiguranju nudi i naravno, ne čekati osam mjeseci kao što je to on učinio.

Iako lopta, a sada i osiguranje, u Hrvojevu životu zasigurno imaju posebno mjesto, na prvom je ipak obitelj. Otac je troje djece pa tako slobodno vrijeme najviše provodi s njima, a i sam se šali kako mu je dadiljanje postalo hobi.

Na primjeru kolege Hrvoja možemo zaključiti kako su promjene dobrodošle, a one posebno velike ponekad nam mogu otvoriti vrata kojima se nismo ni nadali. Bitno je odvažiti se.