Posebna ponuda
Za zdravlje bez gužvi i čekanja

Za sve one koji su u ovoj godini odlučili manje čekati, a više uživati pripremili smo posebnu ponudu dodatnog zdravstvenog osiguranja. U razdoblju od 1.2. do 31.3.2021. ugovorite Merkur health4me Premium dodatno zdravstveno osiguranje uz 10% popusta na cijenu premije u prvoj godini osiguranja i uživajte pogodnosti liječenja u najboljim ustanovama i kod najboljih specijalista! 

Vrhunska usluga čeka na Vas!

Neka i Vaše zdravlje bude Premium!

Ugovaranjem health4me Premium dodatnog zdravstvenog osiguranja, svome zdravlju omogućujete najbolju uslugu. Kada zaboli, za Vas ugovaramo liječenje u najboljim ustanovama i kod najboljih specijalista – bez gužvi i čekanja, a troškove pokrivamo do ugovorenog limita! Uz to, već osnovni paket Vaše health4me Premium police sadržava i posebna pokrića u slučaju nezgode ili boravka u bolnici.

Svoju health4me Premium policu dodatnog zdravstvenog osiguranja u periodu od 1.2.do 31.3.2021. ugovoriti možete uz 10% popusta na cijenu premije u prvoj godini osiguranja.

Zašto odabrati Merkur health4me Premium dodatno zdravstveno osiguranje?

  • Liječenje prema indikaciji u najboljim ustanovama
  • Diljem svijeta
  • Jednostavno i brzo dogovaranje termina
  • Pokrivanje troškova do limita od 1.000 ili 2.000 eura
  • Nezgoda Plus osiguranje – pokriće u slučaju nezgode
  • Zdravlje Plus osiguranje –  pokriće u slučaju boravka u bolnici i kirurške operacije
  • Pravo korištenja Merkur aplikacije i dodatnih popusta kod partnera Merkur osiguranja
  • Sada uz 10% popusta na cijenu premije u prvoj godini osiguranja

Za svoje zdravlje osigurajte poputnu zaštitu uz Merkur Dopunsko ili dopunsko Plus zdravstveno osiguranje. Sada uz 10% popusta na premiju u prvoj godini osiguranja - više informacija


Popust od 10% na redovnu cijenu health4me Premium dodatnog zdravstvenog osiguranja odnosi se isključivo na sve novougovorene višegodišnje police u periodu od 1.2. do 31.3.2021. i obračunava se u prvoj godini osiguranja. Popusti iz ove i drugih akcija međusobno se ne zbrajaju.