Sve može čekati samo Vaše zdravlje ne.

Vodeći se iskustvom i slušajući naše korisnike, unaprijedili smo health4me Premium dodatno zdravstveno osiguranje! Već uz osnovno pokriće nudimo Vam manje čekanja na zdravstvene usluge i liječenje kod odabranih liječnika u renomiranim zdravstvenim ustanovama.  Najbolji specijalisti i medicinske ustanove stoje Vam na raspolaganju u Hrvatskoj i svijetu, gdje poželite i kada Vama to odgovara.

U osnovno pokriće health4me Premium, osim ugovorenog limita od 1.000 ili 2.000 EUR za privatno liječenje, uključeni su MedEasy servis za besplatno dogovaranje pregleda te basic paketi Nezgoda i Zdravlje Plus osiguranje, kojima ostvarujete pravo na naknadu u slučaju boravka u bolnici ili kirurške operacije te dodatnu sigurnost u slučaju neočekivanih događaja. Za više zaštite, svoju policu možete obogatiti medium ili complete paketom Nezgoda i Zdravlje Plus osiguranje te ugovaranjem ekskluzivnog fit4life preventivnog programa. 

Prevencijom do zdravlja uz fit4life

Uz fit4life podignite brigu o zdravlju na višu razinu - opustite se uz wellness vikend, obavite sistematski pregled u hotelu, potražite savjete nutricionista ili iskoristite mogućnost vježbanja u poznatim fitness centrima. Detaljnije o fit4life preventivnom programu donosimo na linku

Dodatne uštede uz Merkur aplikaciju

Uz to, kao korisnik Merkur osiguranja, ostvarujete pravo i na korištenje besplatne Merkur aplikacije. Aplikacija nudi mogućnost prijave štete, odnosno troškova nastalih korištenjem health4me Premium osiguranja, ali i popis partnera Merkur bonus programa, kod kojih ostvarujete pravo na popuste za boravak u hotelima, kupnju zdrave hrane, sportske odjeće i obuće, stomatološke usluge i još mnogo toga. Svijet Merkur bonus programa istražite na linku.

Poliklinika Wellife

Kako bismo zaokružili našu ponudu usluga za zdravlje, otvorili smo i Polikliniku Wellife u kojoj možete koristiti usluge pregleda prema indikciji i u skladu s odabranim pokrićem na Vašoj health4me Premium polici dodatnog zdravstvenog osiguranja. Usluge Poliklinike Wellife dostupne su i svima ostalima, koji žele svoje zdravstvene tegobe otkloniti brzo i bez čekanja te kroz savjetovanje s najboljim stručnjacima. Detaljan popis usluga dostupan je na web stranici Poliklinike Wellife.

 

Merkur
health4me Premium

  • Privatna zdravstvena skrb

  • Pokriće u cijelom svijetu

  • MedEasy usluga dogovaranja pregleda bez dugog čekanja

  • Mogućnost ugovaranja fit4life preventivnog programa

Running woman
 

Merkur
health4me Premium

Pokrića Limit 1.000 EUR Limit 2.000 EUR Pokrića
MedEasy MedEasy
servis servis
Specijalistički pregledi Specijalistički pregledi
prema indikaciji prema indikaciji
Dijagnostičke obrade Dijagnostičke obrade
prema indikaciji prema indikaciji
High tech dijagnostičke obrade High tech dijagnostičke obrade
prema indikaciji (do 350 EUR po pojedinoj obradi) prema indikaciji (do 350 EUR po pojedinoj obradi)
Laboratorijske pretrage Laboratorijske pretrage
prema indikaciji prema indikaciji
Male operacije Male operacije
prema indikaciji (do 150 EUR) prema indikaciji (do 150 EUR)
Fizikalna terapija Fizikalna terapija
prema indikaciji (do 150 EUR) prema indikaciji (do 150 EUR)
Specijalistički pregled Specijalistički pregled
bez indikacije (do 150 EUR) bez indikacije (do 150 EUR)
Kućna njega Kućna njega
(do 200 EUR 3 puta godišnje) (do 200 EUR 3 puta godišnje)
Drugo liječničko Drugo liječničko
mišljenje mišljenje
Paket Zdravlje Plus osiguranje Paket Zdravlje Plus osiguranje
basic basic
Paket Nezgoda Plus osiguranje Paket Nezgoda Plus osiguranje
basic basic
Opcionalno Opcionalno
fit4life preventivni program (basic ili complete) fit4life preventivni program (basic ili complete)
Opcionalno Opcionalno
Paket Zdravlje Plus osiguranje - medium ili complete Paket Zdravlje Plus osiguranje - medium ili complete
Opcionalno Opcionalno
Paket Nezgoda Plus osiguranje - medium ili complete Paket Nezgoda Plus osiguranje - medium ili complete
 

Česta
Pitanja

Što je dodatno zdravstveno osiguranje?

Dodatno zdravstveno osiguranje osigurava viši standard i veći opseg prava zdravstvene zaštite u odnosu na standard zdravstvene zaštite i prava iz obveznog zdravstvenog osiguranja.

Što je sve uključeno u osnovno pokriće health4me Premium?

Osnovno pokriće health4me Premium, osim ugovorenog limita od 1.000 ili 2.000 EUR za privatno liječenje, uključuje MedEasy servis za besplatno dogovaranje pregleda te basic pakete Nezgoda i Zdravlje Plus osiguranje.

Koja sve dodatna osiguranja mogu ugovoriti?

Dodatno je moguće ugovoriti medium ili complete paket Nezgoda Plus osiguranja i Zdravlje Plus osiguranja te jednu od opcija unutar preventivnog fit4life programa.

Što su paketi Nezgoda i Zdravlje Plus osiguranje?

Paketi Nezgoda Plus osiguranje i Zdravlje Plus osiguranje omogućavaju korisniku dodatnu zaštitu zdravlja i sigurnosti. Ugovaranjem paketa Zdravlje Plus osiguranje ostvarujete pravo na naknadu ugovoreni „džeparac“ u slučaju boravka u bolnici ili pravo na korištenje bolničkog apartmana te naknadu u slučaju manjih kirurških operacija. Paketom Nezgoda Plus osiguranje ostvarujete pravo na naknadu u slučaju loma kosti, invalidnosti veće od 50%, troškova liječenja te smrtnog slučaja kao posljedice nezgode.

Što je MedEasy?

MedEasy je usluga besplatne organizacije pregleda i preventivnih programa uključena u health4me Premium. Uslugu je moguće dobiti pozivom na 0800 360 360 ili na medeasy@merkur.hr.

Što je drugo mišljenje?

Pod drugim mišljenjem smatraju se troškovi ponovno obavljenog specijalističkog pregleda kod drugog liječnika specijaliste, a osiguranik ima pravo na drugo mišljenje jednom po svakom zdravstvenom stanju koje je privi put dijagnosticirano za vrijeme trajanja ugovora o osiguranju.

Kako mogu prijaviti štetu nastalu korištenjem health4me Premium police?

U slučaju nastanka troškova prilikom korištenja health4me Premium police, refundaciju je moguće zatražiti putem Merkur aplikacije ili popunjavanjem obrasca dostupnog na www.merkur.hr/obrasci i slanjem maila na steteosobe@merkur.hr .