health4business 

Briga o zaposlenicima i pozitivna radna atmosfera danas su jedne od najvažnijih odrednica zadovoljnih zaposlenika. Upravo je Merkur health4business kolektivno osiguranje koje Vam omogućuje bezbrižne radne dane uz dobru poslovnu atmosferu. Namijenjeno je kolektivima koji žele osigurati 10 ili više zaposlenika. 

Što donosi ovaj program?

Ovaj program donosi razne pogodnosti i mogućnosti koji će zajedno olakšati Vaše poslovanje. Prevencijom smanjite dane bolovanja, osigurajte Vašim zaposlenicima vrhunske preglede bez dugog čekanja i krenite prema pozitivnom smjeru stvarajući sinergiju koja će dodatno motivirati Vaše zaposlenike. 

Program uključuje preglede na indikaciju te sljedeća osiguranja i pokrića:
health4business - osnovno pokriće (Basic, Medium i Complete paket)
 • specijalistički pregledi
 • dijagnostičke obrade
 • laboratorijske pretrage
fit4life - dodatno pokriće
 • preventivni sistematski pregled
Zdravlje Plus osiguranje - dodatno pokriće
 • osiguranje određenih kirurških operacija
 • osiguranje bolničke dnevnice ili troškova smještaja u bolničkom apartmanu
Nezgoda Plus osiguranje - dodatno pokriće
 • naknadu za prijelom kosti  
 • jednokratnu isplatu za invalidnost preko 50%
 • smrt uslijed nezgode
 • osiguranje troškova liječenja u slučaju nezgode
 
 

Highlights
health4business

 • Talking

  Zadovoljni zaposlenici

 • Hospital

  Specijalistički i laboratorijski pregledi

 • Hospital bed

  Osiguranje u slučaju nezgoda i liječenja

 • Leistungen

  Preventivni sistematski pregled

Doctor
 

Česta
pitanja

Što je health4business?

Merkur health4business je dodatno zdravstveno osiguranje koje osigurava viši standard i veći opseg prava zdravstvene zaštite u odnosu na standard zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja. Namijenjeno je kolektivima koji žele osigurati 10 ili više zaposlenika organizacijskoj jedinici.

Što uključuje kolektivno osiguranje health4business?

Kod osnovnog pokrića health4business moguće je odabrati jedan od tri paketa pokrića, ovisno o visini godišnjeg limita za usluge - Basic, Medium i Complete. Svaki od spomenutih paketa uključuje specijalističke preglede prema indikaciji, dijagnostičke obrade prema indikaciji i laboratorijske pretrage prema indikaciji. Dodatno pokriće Zdravlje plus osiguranje uključuje osiguranje bolničke dnevnice ili osiguranje troškova smještaja u bolničkom apartmanu te osiguranje za slučaj određenih kirurških operacija. Kao dodatno pokriće moguće je ugovoriti paket osiguranje od nezgode, Nezgoda Plus osiguranje, koji uključuje naknadu za prijelom kosti, jednokratnu isplatu za trajnu invalidnost preko 50%, smrt uslijed nezgode te osiguranje troškova liječenja u slučaju nezgode.

Gdje se trebam javiti ako se tijekom puta dogodi osigurani slučaj?

Ukoliko Vam je na putu hitno potreban liječnik, u slučaju nezgode ili iznenadne bolesti trebate nazvati APRIL CROATIA ASSISTANCE na telefonski broj +385 72 000 006. Telefonski broj naveden je na Vašoj polici osiguranja. Podaci koje će od Vas tražiti APRIL CROATIA ASSISTANCE su: ime i prezime, starosna dob, broj police osiguranja, država i grad u kojem se nalazite, broj telefona s kojeg zovete. Ukoliko je osiguranik sam podmirio nastale troškove, potrebno je da od Merkura zatraži refundaciju na način da ispuni obrazac Prijava štete putnog osiguranja te ga zajedno sa original računom za plaćene troškove liječenja i popratnom medicinskom dokumentacijom pošalje na adresu: Merkur osiguranje d.d., Ulica kneza Ljudevita Posavskog 31, 10000 Zagreb.