Putovanja su Vam postala hobi i ne možete zamisliti godinu bez odlaska na nekoliko atraktivnih destinacija? Ili pak zbog poslovnih obaveza više boravite na putu nego kod kuće? Iz kojeg god razloga putovali, pobrinite se na vrijeme da budete adekvatno osigurani. U periodu od 11. do 24. veljače 2020. ugovorite 50% povoljnije godišnju policu putnog zdravstvenog osiguranja!

Polica putnog zdravstvenog osiguranja koju smo za Vas pripremili vrijedi u cijelom svijetu.

U hitnim slučajevima zbog bolesti ili nezgode na raspolaganju Vam je SOS telefon. Osiguranite ste za slučaj hitne medicinske pomoći koja je potrebna zbog bolesti osiguranika ili posljedica nesretnog slučaja, uključujući bolničko liječenje, prijevoz do bolnice ili u mjesto boravka.

Pogodnosti

  • Popust od 50% za policu godišnjeg putnog zdravstvenog osiguranja
  • Godišnja premija od 37€ s pokrićem od 38.500€
  • Dodatnih popusta na boravak u hotelu, različite wellness programe i kupnju u partnerskim trgovinama uz Merkur aplikaciju
  • Polica vrijedi na neograničen broj putovanja, pod uvjetom da pojedino putovanje ne traje duže od 28 dana
  • Jednostavno ugovaranje police online

 

*Redovna cijena godišnjeg putnog zdravstvenog osiguranja iznosi 74€, a za vrijeme trajanja akcije obračunava se popust od 50% (od 11. do 24. veljače 2020.)

 

Highlights
Akcija - godišnje putno zdravstveno osiguranje

  • 50% popusta na godišnju premiju

  • Dodatni popusti u Merkur aplikaciji

  • Pokriće u cijelom svijetu

  • Neograničen broj putovanja

Man sitting and waitig for an airplane
 

Česta
pitanja

Do kada je moguće povoljnije sklopiti godišnju policu putnog zdravstvenog osiguranja?

Popust od 50% na sklapanje godišnje police putnog zdravstvenog osiguranja moguće je ostvariti do 3. ožujka 2019. godine.

Kako mogu ugovoriti policu godišnjeg putnog zdravstvenog osiguranja?

Policu je moguće ugovoriti on-line putem našeg web shopa ili u nekom od naših ureda diljem zemlje. Također, sve dodatne informacije vezane za sklapanje police moguće je dobiti na našem besplatnom info telefonu 0800 360 360.

Gdje se trebam javiti ukoliko se dogodi osigurani slučaj?

Ukoliko Vam je na putu hitno potreban liječnik, u slučaju nezgode ili iznenadne bolesti trebate nazvati APRIL CROATIA ASSISTANCE na telefonski broj +385 72 000 006. Telefonski broj naveden je na Vašoj polici osiguranja. Podaci koje će od Vas tražiti APRIL CROATIA ASSISTANCE su: ime i prezime, starosna dob, broj police osiguranja, država i grad u kojem se nalazite, broj telefona s kojeg zovete.

Što dobivam Merkur aplikacijom?

Svim svojim osiguranicima Merkur osiguranje omogućava dodatne pogodnosti putem Merkur mobilne aplikacije. Koristeći aplikaciju, korisnici ostvaruju dodatne popuste prilikom odsjedanja u nekom od partnerskih hotela, korištenja usluge u ugovorenim centrima ili kupnjom proizvoda kod odabranih partnera.

Postoji li ograničenje na broj putovanja tijekom godine?

Ne, pokriće vrijedi za sva putovanja tijekom godine, uz uvjet da pojedino putovanje ne traje duže od 28 dana.