Turnir U10
Šalatom zavladali osmjesi malih hokejaša

Mladi hokejaši triju zagrebačkih klubova - Medveščaka, Mladosti i Zagreba, bili su glavne zvijezde zagrebačkog klizališta Šalata u nedjelju 9. prosinca. Riječ je o turniru uzrasta U10 kojeg su zajednički organizirali Merkur osiguranje i KHL Medveščak. I dok su svi igrači pokazali zavidno znanje u klizanju i baratanju palicom, najvještijima na ledu pokazali su se mali hokejaši Mladosti i zasluženo osvojili prvo mjesto. Ipak, pripremili smo nagrade za sve sudionike, a osim poklon paketa, mališani kao i svi okupljeni mogli su uživati u svježim smoothijima iz Merkur Juicy Trucka. 

Medvescak
Turnir U10 na Šalati

28.10. KHL Medveščak - HC TWK Innsbruck
Medvjedi u Domu sportova!

Ove nedjelje 28.10. odigrana je prva utakmica sezone u Domu sportova. Medvjedi su hrabro i borbeno krenuli u utakmicu koja je bila vrlo izjednačena, međutim pobjeda je ipak otišla na stranu gostiju s rezultatom 2:3. Navijači su pripremili hokejašima Medveščaka pravu dobrodošlicu svojim navijanjem, a mi smo se pobrinuli za navijačke rekvizite! Očekuje Vas još puno iznenađenja i nagrada u nadolazećim utakmicama, puno zabave i dobre atmosfere zato nam se pridružite već iduće nedjelje 4.10. opet u Domu sportova. Vidimo se!

Medveščak
28.10. KHL Medveščak - HC TWK Innsbruck

06.10. Aktivna Hrvatska Zagreb
Jutarnji trening joge

Ove subote u Zagrebu, uz stručno vodstvo trenerice Sandre Petre Pintarić, jutro smo započeli jogom. Lijepo vrijeme, motivirani vježbači i odlična atmosfera zaslužni za odličnu provedbu ovog projekta. Kao i svaki put, Merkur osiguranje pružilo je podršku vježbačima zdravim smoothijima i raznim poklonima, a nadamo se da smo Vas potaknuli da nam se pridružite i u idućoj sezoni!

Aktivna Hrvatska plato Gradec
Aktivna Hrvatska plato Gradec

30.09. KHL Medveščak - Graz 99ers
Užarena Ledena dvorana

U nedjelju 30.09. odigrana je još jedna utakmica sezone u kojoj su ovaj put više sreće imali gosti iz Austrije. Borbeni medvjedi vođeni užarenom atmosferom sisačke dvorane dali su sve od sebe, te smo sigurni kako će im se u idućim utakmicama ta borbenost i trud koji ostavljaju na ledu isplatiti. Merkur osiguranje je kao i uvijek podijelilo darove navijačima koji su na poluvremenu pogodili gol, te osviježilo navijače Merkur smoothijima.

Juicy Truck ispred Ledene dvorane
Juicy Truck ispred Ledene dvorane