UPIT ZA UGOVARANJE MERKUR DOPUNSKOG ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA

Poštovani,

Zainteresirani ste za zaključenje dopunskog zdravstvenog osiguranja s Merkur osiguranjem u okviru ugovora o suradnji koji smo zaključili s Vašim poslodavcem.

Molimo Vas da nam kroz odgovore na upitnik u privitku date informacije kako bismo bili u mogućnosti pojasniti Vaše zahtjeve i potrebe i dati Vam objektivne informacije o proizvodu osiguranja.

PODACI O POSLODAVCU/UGOVORNOM PARTNERU

PODACI O OSOBI KOJA JE ZAINTERESIRANA ZA UGOVARANJE OSIGURANJA (UGOVARATELJ/OSIGURANA OSOBA)

PODACI O STANOVANJU

KONTAKT PODACI

Navedeni kontakt podaci daju se u svrhu komunikacije vezano uz ugovor o osiguranju

NAČINI PLAĆANJA

IZJAVA ZA ZAŠTITU PODATAKA

Ugovaratelj osiguranja odnosno osiguranik izjavljuju da su svi podaci u ovome Obrascu točni, istiniti i potpuni te da ih je Ugovorni partner/poslodavac upoznao sa svim informacijama propisanim važećom regulativom o zaštiti podataka, te potvrđuju da su upoznati  s Informacijama Merkur osiguranja d.d. o obradi podataka vezanih za ugovor o osiguranju a koje su dostupne na www.merkur.hr – Zaštita podataka.

Poslodavac/Ugovorni partner potvrđuje da su svi podaci u ovome Obrascu točni, istiniti i potpuni te da je ugovaratelja osiguranja odnosno osiguranika upoznao sa svim informacijama propisanim važećom regulativom o zaštiti podataka te potvrđuje da je upoznat s Informacijama Merkur osiguranja d.d. o obradi podataka vezanih za ugovor o osiguranju koje su dostupne na www.merkur.hr – Zaštita podataka, a i da je sam upoznat s navedenim informacijama.