Arhiva

 

4.7.2019.

Uz braću Sinković sve do Tokija!

Sport i zdrave navike okosnica su naše strategije i zbog toga nam je posebno drago što od sada podržavamo i naš najbrži veslački dvojac - braću Sinković! Suradnji s Valentom i Martinom se posebno radujemo. Navijačke rekvizite, dlanove i glasnice smo pripremili, a uz dečke veslamo sve do Tokija!
više informacija


lipanj, 2019. 

Informacije o sudjelovanju i ulaganjima
Merkur osiguranje d.d. (dalje u tekstu: Društvo),  izravno ili preko upravitelja imovinom, u skladu sa strategijom ulaganja Društva, nema značajne pojedinačne udjele u kapitalu trgovačkih društava čije su dionice uvrštene na trgovanje na uređenom tržištu. 
više informacija


18.5.2019.
Merkur osiguranje u suradnji s Marvie health&wellness 

Lijepe i ugodne hotelske interijere rijetko povezujemo s liječenjem i zdravstvenim uslugama. Ipak, zahvaljujući health4me Premium programu dodatnog zdravstvenog osiguranja i fit4life preventivnom programu, Merkur osiguranje omogućava svojim korisnicima da obave sistematski ili drugi pregled u sklopu Marvie health&wellness hotela. 
više informacija


5.4. i 6.4.2019.
Festival zdravlja Karlovačke županije

I ove godine Juicy Smoothie Truck zaputit će se u Karlovac na Festival zdravlja Karlovačke županije. Prvi vikend u travnju provest ćemo uz zaljubljenike u zdravlje iz Karlovca i okolice, a osim što će okupljeni moći dobiti koristan nutricionistički savjet, pripremili smo i radionicu izrade zdravih i svježih smoothija. Vidimo se u petak i subotu, 5. i 6. travnja u Karlovcu od 9 do 19 sati!


29.12.2018. (Zdravlje na kvadrat)
Naš "know-how" pristup usvaja sve više poslodavaca

Stres je jedan od najvećih problema poslovnih ljudi. Stoga poslodavcima nudimo mogućnost organiziranja različitih aktivnosti za zaposlenike.
više informacija


06.10.2018. (Jutarnji list)
Više od 100 vježbača subotnje jutro izabralo za trening joge na otvorenom

Zagrebačkim treningom završila 6. sezona edukacija Aktivne Hrvatske
više informacija


20.06.2017.
Predstavljen Wellife - lifestyle časopis Merkur osiguranja

Časopis Wellife kao inspiracija za zdrav, aktivan i održiv načina života
više informacija


13.10.2016.
Merkur osiguranje predstavilo novi vizualni identitet

Partner za bolji život i životni stil
više informacija