Arhiva

 

lipanj 2021.

Štitnjača u fokusu
Zdravlje štitnjače važnog je zbog funkcioniranja cijelog organizma. Zato tijekom lipnja Merkurovim osiguranicima omogućavamo besplatan ultrazvuk štitnjače. Ultrazvuk je moguće obaviti u našoj Poliklinici Wellife u Zagrebu.
Više informacija

 

2.5.2021.

Svibanj, mjesec mjerenja

Visoki krvni tlak jedno je od oboljenja koje nerijetko ostane neotkriveno, sve dok ne počne ostavljati utjecaj na druge organe. S ciljem prevencije hipertenzije, pridružujemo se globalnom pokretu - Svibanj, mjesec mjerenja krvnog tlaka.
Više informacija


10.3.2021.

Obilježavamo Svjetski dan bubrega

Povodom Svjetskog dana bubrega (10.3.) za Merkur osiguranike pripremili smo mogućnost korištenja jednog besplatnog pregleda u našoj Poliklinici Wellife. 
Više informacija


veljača 2021

Besplatni pregledi za medicinsko osoblje sisačke bolnice

Kako bismo podržali trud i napore medicinskih djelatnika Opće bolnice "Dr. Ivo Pedišić" u Sisku, koji neumorno rade unatoč izazovima epidemije koronavirusa i potresa koji je oštetio kompleks bolnice, Merkur osiguranje odlučilo je pokloniti preglede medicinskom osoblju u Poliklinici Wellife.
Više informacija


30.4.2020.

Ponovno otvorenje svih Merkur lokacija

Od ponedjeljka 4.5.2020. svi Merkur prodajni uredi i prodajna mjesta bit će ponovno otvoreni. Slijedom posebnih uvjeta poslovanja, vodit ćemo se preporučenim epidemiološkim mjerama. Sve detaljnije informacije potražite na linku.
Više informacija


16.3.2020.

Preporuke za osiguranike

Sukladno trenutnoj situaciji vezanoj za širenje koronavirusa, prilagodili smo naše poslovanje i osigurali nesmetano obavljanje svih ključnih procesa. Iz odgovornosti prema našim zaposlenicima i osiguranicima, na linku pročitajte dodatne preporuke vezane za naše usluge.
Više informacija


3.1.2020.

Nova godina - nove porezne olakšice

S dolaskom nove godine, odnosno od 1.1.2020. na snagu je stupila porezna reforma koja ide u prilog kako poslodavcima, tako potencijalno i zaposlenicima. Naime, izmjenama Zakona o porezu na dohodak premije dopunskog i dodatnog zdravstvenog osiguranja tretiraju se kao neoporezivi dohodak. Drugim riječima, ovom je reformom poslodavcu omogućeno da godišnje po djelatniku za dopunsko zdravstveno i dodatno zdravstveno osiguranje neoporezivo može izdvojiti ukupno do 2.500 kuna, bez zasebnih podlimita u iznosu na pojedinu vrstu osiguranja. 
Više informacija


4.7.2019.

Uz braću Sinković sve do Tokija!

Sport i zdrave navike okosnica su naše strategije i zbog toga nam je posebno drago što od sada podržavamo i naš najbrži veslački dvojac - braću Sinković! Suradnji s Valentom i Martinom se posebno radujemo. Navijačke rekvizite, dlanove i glasnice smo pripremili, a uz dečke veslamo sve do Tokija!
više informacija


lipanj, 2019. 

Informacije o sudjelovanju i ulaganjima
Merkur osiguranje d.d. (dalje u tekstu: Društvo),  izravno ili preko upravitelja imovinom, u skladu sa strategijom ulaganja Društva, nema značajne pojedinačne udjele u kapitalu trgovačkih društava čije su dionice uvrštene na trgovanje na uređenom tržištu. 
više informacija


18.5.2019.
Merkur osiguranje u suradnji s Marvie health&wellness 

Lijepe i ugodne hotelske interijere rijetko povezujemo s liječenjem i zdravstvenim uslugama. Ipak, zahvaljujući health4me Premium programu dodatnog zdravstvenog osiguranja i fit4life preventivnom programu, Merkur osiguranje omogućava svojim korisnicima da obave sistematski ili drugi pregled u sklopu Marvie health&wellness hotela. 
više informacija


5.4. i 6.4.2019.
Festival zdravlja Karlovačke županije

I ove godine Juicy Smoothie Truck zaputit će se u Karlovac na Festival zdravlja Karlovačke županije. Prvi vikend u travnju provest ćemo uz zaljubljenike u zdravlje iz Karlovca i okolice, a osim što će okupljeni moći dobiti koristan nutricionistički savjet, pripremili smo i radionicu izrade zdravih i svježih smoothija. Vidimo se u petak i subotu, 5. i 6. travnja u Karlovcu od 9 do 19 sati!


29.12.2018. (Zdravlje na kvadrat)
Naš "know-how" pristup usvaja sve više poslodavaca

Stres je jedan od najvećih problema poslovnih ljudi. Stoga poslodavcima nudimo mogućnost organiziranja različitih aktivnosti za zaposlenike.
više informacija


06.10.2018. (Jutarnji list)
Više od 100 vježbača subotnje jutro izabralo za trening joge na otvorenom

Zagrebačkim treningom završila 6. sezona edukacija Aktivne Hrvatske
više informacija


20.06.2017.
Predstavljen Wellife - lifestyle časopis Merkur osiguranja

Časopis Wellife kao inspiracija za zdrav, aktivan i održiv načina života
više informacija


13.10.2016.
Merkur osiguranje predstavilo novi vizualni identitet

Partner za bolji život i životni stil
više informacija