06.10. Aktivna Hrvatska Zagreb
Jutarnji trening joge

Ove subote u Zagrebu, uz stručno vodstvo trenerice Sandre Petre Pintarić, jutro smo započeli jogom. Lijepo vrijeme, motivirani vježbači i odlična atmosfera zaslužni za odličnu provedbu ovog projekta. Kao i svaki put, Merkur osiguranje pružilo je podršku vježbačima zdravim smoothijima i raznim poklonima, a nadamo se da smo Vas potaknuli da nam se pridružite i u idućoj sezoni!

Aktivna Hrvatska plato Gradec
Aktivna Hrvatska plato Gradec

30.09. KHL Medveščak - Graz 99ers
Užarena Ledena dvorana

U nedjelju 30.09. odigrana je još jedna utakmica sezone u kojoj su ovaj put više sreće imali gosti iz Austrije. Borbeni medvjedi vođeni užarenom atmosferom sisačke dvorane dali su sve od sebe te smo sigurni kako će im se u idućim utakmicama ta borbenost i trud koji ostavljaju na ledu isplatiti. Merkur osiguranje je kao i uvijek podijelilo darove navijačima koji su na poluvremenu pogodili gol te osvježilo navijače Merkur smoothijima.

Juicy Truck ispred Ledene dvorane
Juicy Truck ispred Ledene dvorane

30.09. 5x5 utrka Kaptol
Završili smo i petu utrku ove sezone

Ove nedjelje okupili smo se na zagrebačkom Kaptolu gdje su se mogli naći mnogi zaljubljenici u sport i trčanje. Upravom ovom utrkom zatvoren je ovogodišnji ciklus utrka 5x5, koje kao ponosni sponzor podržavamo u poticanju aktivnog načina života. Proglašeni su sveukupni pobjednici ciklusa, a mi smo osviježili sve sudionike zdravim smoothijima i raznim poklonima!

5x5 utrka Kaptol
5x5 utrka Kaptol

22.09. KHL Medveščak - EC Dornbirn Bulldogs
Podržimo medvjede zajedno!

Hokej na ledu, odlična zabava i Merkur osiguranje kao potpora u navijanju odličan su spoj aktive i razonode. Potičemo daljnji aktivni sportski razvoj kao ponosni partner najboljeg hrvatskog hokejaškog kluba na ledu - Medveščak! Pozivamo vas da nam se pridružite u navijanju, a tko zna, možda vas očekuju i mnoge nagrade! Sezonu smo otvorili utakmicom u Sisku u kojoj su slavili gosti, međutim ne sumnjamo u daljnje pobjede medvjeda!

KHL Medveščak - EC Dornbirn Bulldogs
Medveščak - EC Dornbirn Bulldogs

12.09. Aktivna Hrvatska Split
Vježbom do zdravog lifestyle-a!

U srijedu je na splitskim Prokurativama održan trening Aktivne Hrvatske koji je pobudio zanimanje raznih prolaznika. Kao poseban gost na eventu je sudjelovala i Hrvatska vojska koja vježbačima prikazala svoj svakodnevni trening. Kao i svaki put, event je podržan od strane mnogih poznatih osoba koje su i same sudjelovale u vježbanju. Merkur osiguranje je omogućilo sudionicima razne poklone, mjerenje sastava tijela te ih je nakon vježbanja osviježilo voćnim smoothijima. Nadamo se još puno ovakvih projekata!

Aktivna Hrvatska Split
Aktivna Hrvatska Split