9.6. - Vertikalno lice Platka
Uz trkače smo osvojili Platak!

Mali i veliki trkači pokorili su Platak u još jednom izdanju Vertikalnog lica Platka. Topla i sunčana nedjelja nije ih spriječila da otrče zadane rute, a mi smo se u našem Juicy Smoothie Trucku našli na cilju kako bi ih sve okrijepili svježim sokićima by Take Natural. S trkačima se družio i nutricionist Nenad Bratković, od kojeg se mogao dobiti i pokoji savjet o zdravlju i zdravoj prehrani. Radujemo se novim utrkama!

Vertikalno lice Platka
Vertikalno lice Platka

25.5. - Aktivna Hrvatska
Vodičani ponovo dokazali da su aktivni

Trg hrvatskih mučenika u Vodicama po četvrti je put za redom okupio vježbače željne novih znanja i fitness savjeta. Tim Aktivne Hrvatske predvođen trenerom Marijanom Kraljevićem iz studije Asje Petersen demonstrirao je Vodičanima tzv. focus point tehniku vježbanja. Osim na vježbanje, fokus je u Vodicama bio i na osvježavajućim svježe cijeđenim sokovima koje smo pripremili za vježbače. 

Merkur Juicy Smoothie Truck u Vodicama

25.5. - U zdravoj školi zdravi učenici
Širimo zdrave navike u Ozlju

Širimo zdrave navike i dalje! Prošlog su ih vikenda usvojili učenici Osnovne škole Slave Raškaj iz Ozlja. Zajedno s roditeljima, a prema uputama Enzita tima, mališani su izradili vlastite smoothije. Uz svježe voće i vodu, smoothiji su bili izvrsna okrijepa poslije treninga s Renatom Sopek.

Bravo Ozalj!

Učenici OŠ Slave Raškaj rade smoothije