18.5. - U zdravoj školi zdravi učenici
Zdravija je i Osnovna škola Banija

Zdrave navike nastavljamo širiti i dalje, a prošlog su ih vikenda uspješno usvojili učenici Osnovne škole Banija. Mali Karlovčani vježbali su uz trenera Bojana Medakovića, a potom su zajedno s roditeljima izrađivali zdrave voćne i povrtne smoothije uz vodstvo Enzita tima. Osim djece, nova znanja dobili su i roditelji za koje je pripremljena edukacija nutricionista Branimira Dolibašića o važnost zdravog doručka. Nadamo se da će mali Banijci zdrave navike i nastaviti primjenjivati. 

Učenici OŠ Banija
Učenici OŠ Banija

11.5. - U zdravoj školi zdravi učenici
Zdrava subota u OŠ Augusta Cesarca

Na popis zdravih škola dodali smo i Osnovnu školu Augusta Cesarca iz Krapine. Protekle subote njezini su učenici na zabavan način naučili zašto je važno biti aktivan. Raznovrsne i zanimljive vježbe za mališane pripremio je Mario Valentić, dok su roditelji imali priliku naučiti više o važnost zdrave prehrane i doručka. Nakon sportsko-edukativnog dijela, za djecu i roditelje organizirana je radionica izrade zdravih smoothija. U svakom slučaju, smijeha i pozitivne energije nije nedostajalo.

U zdravoj školi zdravi učenici
U zdravoj školi zdravi učenici

17.4. - Snaga djeteta u pokretu
Rovinj u pokretu

Jedna od najvažnijih rovinjskih proljetnih manifestacija - "Snaga djeteta u pokretu" održana je od 17. do 19. travnja, a Merkur osiguranje svojim je sudjelovanjem upotpunilo prvi dan manifestacije. Tada je Rovinjane na pokret potaknuo tim Aktivne Hrvatske koji je vježbao na glavnom gradskom trgu, a na promišljanje o stvarima koje imamo u kontroli okupljene su potaknuli predavači Mentalnog treninga. Za sve njih pripremali smo zdrave i svježe smoothije te se pritom izvrsno zabavili! 

Merkur osiguranje na glavnom rovinjskom trgu
Snaga djeteta u pokretu - Rovinj