14.9. - finale Aktivne Hrvatske
Na platou Gradec vježbalo 200 vježbača

Osim jeseni, rujan je donio i finale još jedne sezone Aktivne Hrvatske. Uz najljepši pogled u gradu, čak 200 vježbačica i vježbača svoje je subotnje jutro provelo aktivno uz tim kineziologa. Vježbe su bile prilagođene svim dobnim skupinama, a nakon dobrog treninga Merkur osiguranje za sve je okupljene pripremilo svježe cijeđene sokove kao neophodnu okrijepu. Aktivni nastavljamo biti i dalje te jedva čekamo novu Aktivnu Hrvatsku 2020.

People after workout on Gradec
Finale Aktivne Hrvatske 2019.

9.6. - Vertikalno lice Platka
Uz trkače smo osvojili Platak!

Mali i veliki trkači pokorili su Platak u još jednom izdanju Vertikalnog lica Platka. Topla i sunčana nedjelja nije ih spriječila da otrče zadane rute, a mi smo se u našem Juicy Smoothie Trucku našli na cilju kako bi ih sve okrijepili svježim sokićima by Take Natural. S trkačima se družio i nutricionist Nenad Bratković, od kojeg se mogao dobiti i pokoji savjet o zdravlju i zdravoj prehrani. Radujemo se novim utrkama!

Vertikalno lice Platka
Vertikalno lice Platka

25.5. - Aktivna Hrvatska
Vodičani ponovo dokazali da su aktivni

Trg hrvatskih mučenika u Vodicama po četvrti je put za redom okupio vježbače željne novih znanja i fitness savjeta. Tim Aktivne Hrvatske predvođen trenerom Marijanom Kraljevićem iz studije Asje Petersen demonstrirao je Vodičanima tzv. focus point tehniku vježbanja. Osim na vježbanje, fokus je u Vodicama bio i na osvježavajućim svježe cijeđenim sokovima koje smo pripremili za vježbače. 

Merkur Juicy Smoothie Truck u Vodicama