Arhiva

2021

25.6.2021.

Prijava štete uzrokovane nevremenom

Podsjećamo klijente na način prijave štete na osiguranim objektima uzrokovane olujnim nevremenom koje je zahvatilo Požegu i okolicu.
Više informacija


lipanj 2021.

Štitnjača u fokusu
Zdravlje štitnjače važnog je zbog funkcioniranja cijelog organizma. Zato tijekom lipnja Merkurovim osiguranicima omogućavamo besplatan ultrazvuk štitnjače. Ultrazvuk je moguće obaviti u našoj Poliklinici Wellife u Zagrebu.
Više informacija


2.5.2021.

Svibanj, mjesec mjerenja

Visoki krvni tlak jedno je od oboljenja koje nerijetko ostane neotkriveno, sve dok ne počne ostavljati utjecaj na druge organe. S ciljem prevencije hipertenzije, pridružujemo se globalnom pokretu - Svibanj, mjesec mjerenja krvnog tlaka.
Više informacija


10.3.2021.

Obilježavamo Svjetski dan bubrega

Povodom Svjetskog dana bubrega (10.3.) za Merkur osiguranike pripremili smo mogućnost korištenja jednog besplatnog pregleda u našoj Poliklinici Wellife. 
Više informacija


veljača 2021.

Produljenje trajanja godišnjeg putnog osiguranja

Svim Merkur osiguranicima koji su u periodu od 1.2. do 15.3.2020. ugovorili Merkur godišnje putno zdravstveno osiguranje, produljujemo trajanje pokrića na 12 mjeseci bez dodatne premije.
Više informacija


veljača 2021

Besplatni pregledi za medicinsko osoblje sisačke bolnice

Kako bismo podržali trud i napore medicinskih djelatnika Opće bolnice "Dr. Ivo Pedišić" u Sisku, koji neumorno rade unatoč izazovima epidemije koronavirusa i potresa koji je oštetio kompleks bolnice, Merkur osiguranje odlučilo je pokloniti preglede medicinskom osoblju u Poliklinici Wellife.
Više informacija


2020

5.12.2020.

Poliklinika Wellife u emisiji Zdravlje na kvadrat

Novinarska ekipa emisije Zdravlje na kvadrat posjetila je našu Polikliniku Wellife i uvjerila se u kvalitetu usluge koju pružamo našim korisnicima. Ideju za osnutak Poliklinike predstavila je Tamara Aye, direktorica sektora marketinga, dok je prim. dr. sc. Ljiljana Fodor, specijalist internist, subspecijalist nefrolog opisala preglede i dijagnostičke pretrage koje se u Poliklinici mogu obaviti. 
Pogledajte video prilog


30.11.2020.

Otvorili smo našu Polikliniku Wellife! 

Otvaranjem Poliklinike Wellife podignuli smo cjelokupno iskustvo obavljanja pretraga i liječenja na znatno višu razinu i time osnažili svoju poziciju privatnog zdravstvenog osiguratelja u Republici Hrvatskoj.
Više informacija


31.10.2020.

Svjetski dan štednje

Svjetski dan štednje obilježava se na 31. listopada od davne 1924. godine, kao sjećanje na Prvi međunarodni kongres štedioničara. Kongres se održao nakon 1. svjetskog rata s ciljem izlaska iz krize uzrokovane ratom. Štednja je tada prepoznata kao nužna za razvoj čovječanstva. Zašto štedjeti jedno je od pitanja koje se popularizira obilježavanjem ovog dana. Više o važnosti financijske pismenosti i značaju štednje možete pročitati i u prigodnim brošurama Hrvatske gospodarske komore. 

Brošura - financijska pismenost
Brošura - značaj štednje


30.4.2020.

Ponovno otvorenje svih Merkur lokacija

Od ponedjeljka 4.5.2020. svi Merkur prodajni uredi i prodajna mjesta bit će ponovno otvoreni. Slijedom posebnih uvjeta poslovanja, vodit ćemo se preporučenim epidemiološkim mjerama. Sve detaljnije informacije potražite na linku.
Više informacija


16.3.2020.

Preporuke za osiguranike

Sukladno trenutnoj situaciji vezanoj za širenje koronavirusa, prilagodili smo naše poslovanje i osigurali nesmetano obavljanje svih ključnih procesa. Iz odgovornosti prema našim zaposlenicima i osiguranicima, na linku pročitajte dodatne preporuke vezane za naše usluge.
Više informacija


3.1.2020.

Nova godina - nove porezne olakšice

S dolaskom nove godine, odnosno od 1.1.2020. na snagu je stupila porezna reforma koja ide u prilog kako poslodavcima, tako potencijalno i zaposlenicima. Naime, izmjenama Zakona o porezu na dohodak premije dopunskog i dodatnog zdravstvenog osiguranja tretiraju se kao neoporezivi dohodak. Drugim riječima, ovom je reformom poslodavcu omogućeno da godišnje po djelatniku za dopunsko zdravstveno i dodatno zdravstveno osiguranje neoporezivo može izdvojiti ukupno do 2.500 kuna, bez zasebnih podlimita u iznosu na pojedinu vrstu osiguranja. 
Više informacija


2019

4.7.2019.

Uz braću Sinković sve do Tokija!

Sport i zdrave navike okosnica su naše strategije i zbog toga nam je posebno drago što od sada podržavamo i naš najbrži veslački dvojac - braću Sinković! Suradnji s Valentom i Martinom se posebno radujemo. Navijačke rekvizite, dlanove i glasnice smo pripremili, a uz dečke veslamo sve do Tokija!
više informacija


lipanj, 2019. 

Informacije o sudjelovanju i ulaganjima
Merkur osiguranje d.d. (dalje u tekstu: Društvo),  izravno ili preko upravitelja imovinom, u skladu sa strategijom ulaganja Društva, nema značajne pojedinačne udjele u kapitalu trgovačkih društava čije su dionice uvrštene na trgovanje na uređenom tržištu. 
više informacija


18.5.2019.
Merkur osiguranje u suradnji s Marvie health&wellness 

Lijepe i ugodne hotelske interijere rijetko povezujemo s liječenjem i zdravstvenim uslugama. Ipak, zahvaljujući health4me Premium programu dodatnog zdravstvenog osiguranja i fit4life preventivnom programu, Merkur osiguranje omogućava svojim korisnicima da obave sistematski ili drugi pregled u sklopu Marvie health&wellness hotela. 
više informacija


5.4. i 6.4.2019.
Festival zdravlja Karlovačke županije

I ove godine Juicy Smoothie Truck zaputit će se u Karlovac na Festival zdravlja Karlovačke županije. Prvi vikend u travnju provest ćemo uz zaljubljenike u zdravlje iz Karlovca i okolice, a osim što će okupljeni moći dobiti koristan nutricionistički savjet, pripremili smo i radionicu izrade zdravih i svježih smoothija. Vidimo se u petak i subotu, 5. i 6. travnja u Karlovcu od 9 do 19 sati!


29.12.2018. (Zdravlje na kvadrat)
Naš "know-how" pristup usvaja sve više poslodavaca

Stres je jedan od najvećih problema poslovnih ljudi. Stoga poslodavcima nudimo mogućnost organiziranja različitih aktivnosti za zaposlenike.
više informacija


06.10.2018. (Jutarnji list)
Više od 100 vježbača subotnje jutro izabralo za trening joge na otvorenom

Zagrebačkim treningom završila 6. sezona edukacija Aktivne Hrvatske
više informacija


20.06.2017.
Predstavljen Wellife - lifestyle časopis Merkur osiguranja

Časopis Wellife kao inspiracija za zdrav, aktivan i održiv načina života
više informacija


13.10.2016.
Merkur osiguranje predstavilo novi vizualni identitet

Partner za bolji život i životni stil
više informacija