Merkur tim Dalje od zone komfora – bliže zoni uspjeha!

 

Iako se prilikom odabira srednje škole odlučila za modni dizajn, naša najmlađa zastupnica, Anja Parag, u vodama osiguranja pliva kao riba u vodi! Prva godina rada u Merkur osiguranju je iza nje, a na godišnjem eventu interne prodajne mreže – Merkur Next Levelu, proglašena je najboljom zastupnicom u prvoj godini rada. Kako tvrdi, znala je da je u konkurenciji za osvajanje nagrade pa se potrudila da bude najbolja.

„Prvo mjesto u konkurenciji zastupnika u prvoj godini rada mi je veliki motiv i poticaj za daljnji razvoj karijere u osiguranju.“, naglasila je Anja.

Svoju prvu godinu rada kao zastupnica opisala je kao veliku prekretnicu te punu novih iskustava. Istaknula je kako joj je na samom početku bilo teško uspostaviti prvi kontakt i biti opuštena prilikom prodajnih razgovora. Međutim, uz savjete kolega iz tima i pomoć voditelja, stekla je potrebno samopouzdanje i potrebne prodajne vještine.

„Najveće prednosti rada kao prodajni zastupnik za mene su mogućnost da svakodnevno učim, a svojim radom mogu utjecati i na svoja primanja“, istaknula je Anja te svim budućim kolegama poručila da trebaju biti uporni, strpljivi i spremni na situacije koje će ih odvesti daleko izvan zone komfora.

Sudeći prema Anjinom primjeru, napuštanje sigurne zone itekako se isplati.