Aktualne informacije o koronavirusu Upute za klijente

 

Kako bismo zaštitili zdravlje naših zaposlenika i klijenata, redovito pratimo razvoj situacije vezan za koronavirus. Sukladno aktualnom stanju, prilagodili smo i naše poslovanje, osigurali nesmetano odvijanje svih ključnih procesa, a u nastavku donosimo korisne informacije.

U slučaju da zatrebate informacije vezane za Vaše police osiguranja, potičemo Vas da nazovete naš besplatni info telefon 0800 360 360 ili nam pošaljete upit na info@merkur.hr. Otvorili smo i dodatnu mobilnu liniju, koju možete dobiti pozivom na 091 444 5263. Kontakt centar dostupan je od ponedjeljka do petka od 8-16 sati. Također, ne zaboravite i kako sve potrebne informacije možete dobiti od svog Merkur zastupnika.

Preporučamo da plaćanje premija Vaših polica obavite iz udobnosti Vašeg doma putem Internet bankarstva.

Sve nastale štete za dodatno ili dopunsko zdravstveno osiguranje prijaviti možete u samo nekoliko klikova kroz Merkur aplikaciju, a za sve ostale prijave slijedite upute na obrascu na našoj web stranici.

Za sada, sva će naša prodajna mjesta ostati otvorena. Iznimka je ured u Pazinu, koji je od ponedjeljka 16.3.2020. privremeno zatvoren.

O svim ostalim aktualnostima, redovito ćemo Vas obavještavati putem naše web stranice i društvenih mreža.

Najnovije informacije vezane za širenje koronavirusa pratite na web stranici Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i na Službenoj stranici Vlade za informiranje o koronavirusu, a upute za građane dostupne su na linku.

 

Budimo zajedno odgovorni prema sebi i drugima!

Merkur osiguranje - Danas za Vaše sutra.