Zaposleni ljudi svakog radnog dana na svom radnom mjestu provode uglavnom osam sati, trećinu cijelog dana. Zbog toga je važno na koji način doživljavaju atmosferu na poslu, a srećom postoje stvari koje mogu dovesti do poboljšanja radne atmosfere.

Jedan od najvažnijih savjeta poslodavcima je da umjesto jačanja potencijala samo pojedinaca formiraju moćan tim koji će se osjećati cijenjeno.

Postoji niz programa kojima je cilj pružiti više životne radosti i osigurati pozitivne promjene u načinu života koje nas čine aktivnima i zdravima. Njihov zadatak je smanjenje razine stresa, edukacija zaposlenika o zdravoj prehrani i zdravim obrocima na radnom mjestu te poticanje na pozitivne promjene. Trajanje programa je jedan radni dan u radnom tjednu, a programi se mogu održati u tvrtki ili na lokaciji prema izboru.

Friends laughing
Adobe Stock

Zaposlenicima su na raspolaganju sistematski pregledi s naglaskom na prevenciju i očuvanje zdravlja. Sistematski pregledi su uključeni u svaki paket, a sljedećih pet opcija mogu se kombinirati.

  • Škola zdravih leđa

Uz profesionalne voditelje i radionice povećajte svoju pokretljivost kroz razne programe i vježbe. 

  • Team building

Povežite se sa svojim kolegama kroz sport, učenje i druženje.

  • Nutricionističko savjetovanje

Analizirajte sastav svog tijela te poslušajte savjete o zdravoj prehrani

  • Motivacijska škola

Motivirajte svoje zaposlenike kroz razne radionice i edukacije

  • Privatni trening

Uključuje plan vježbanja i smjernice prehrane

 

Za više informacija posjetite Merkur Lifestyle, a javiti se možete i na info mail (info@merkur-lifestyle.hr)