Početna stranica
Nalazite se: 
 

Imovinska osiguranja

Osiguranje kuće i stanaImovina
OSIGURANJE KUĆE I STANA - Dom je mjesto koje želite zaštititi.
I kad je mali i kad je velik, i kad je pun skupocjenih predmeta, i kada je samo zbir sentimentalnih vrijednosti i potrepština, to je vaš dom.
Osiguranje poduzećaPoduzeća
MERKUR PODUZEĆA - Za vaše poduzeće odaberite najbolje.
Tvrtkama nudimo mogućnost odabira među brojnim atraktivnim programima i ugovaranja kolektivnog ili pojedinačnog osiguranja svojih djelatnika.
Opstati na tržištu je teško, razvijati se i ići naprijed je još teže. Mi Vas nećemo učiti kako se posluje - to znate i sami.
 
Osiguranje od odgovornosti knjigovodstveno- računovodstvene djelatnostiManagement
ODGOVORNOST IZ DJELATNOSTI obuhvaća štetu koja je nastala iz same djelatnosti osiguranika, odnosno obavljanja knjigovodstveno-računovodstvene djelatnosti. Osiguranim slučajem smatra se jedna ili više radnji ili propusta koje imaju za posljedicu nastajanje štete poduzetniku za kojeg osiguranik obavlja knjigovodstveno-računovodstvene poslove.

Osiguranje od odgovornosti revizorskih tvrtkiZahlen und Fakten
Osiguranjem od odgovornosti revizorskih tvrtki osiguravaju se revizorske tvrtke čija je odgovornost obuhvaćena osiguranjem u smislu Zakona o reviziji.
Predmet osiguranja je zakonska odgovornost revizorske tvrtke prema poduzetnicima, za čisto imovinsku štetu, nastalu istima pri obavljanju prijavljene revizije.