Početna stranica
Nalazite se: 
 

Digitalna iskaznica DZO

Digitalna iskaznica DZO 
 

NOVO!!
Merkur digitalna iskaznica dopunskog zdravstvenog osiguranja

NOVA USLUGA - Sredstvo za prijavu odštetnih zahtjeva/refundaciju za dopunsko zdravstveno osiguranje - jedinstvena pogodnost koju Vam nudi samo Merkur osiguranje! 

Od sada je plaćanje participacije u primarnoj zdravstvenoj zaštiti moguće putem Merkur digitalne zdravstvene iskaznice na Merkur aplikaciji. Merkur aplikacija tako poprima dvostruko značenje- štedi vrijeme i novac osiguranika Merkur Dopunskog i Dopunskog Plus osiguranja, budući da služi i za ostvarivanje brojnih pogodnosti- popusta za korištenje usluga i proizvoda koji čine život boljim i dugovječnijim.

Potaknuto sve većim trendom digitalizacije i ubrzanog načina života, Merkur osiguranje je odlučilo svojim korisnicima olakšati korištenje zdravstvenih usluga putem inovativne Merkur digitalne iskaznice Dopunskog i Dopunskog Plus zdravstvenog osiguranja. Merkur digitalna iskaznica omogućuje korisnicima sve pogodnosti fizičke iskaznice, postajući tako idealno rješenje za brz pristup i zamjenu velikog broja kartica. Na ovaj način Merkur stavlja naglasak na poboljšanje iskustva korištenja osiguranja, čineći cijeli proces bržim i efikasnijim.

Sam proces od preuzimanja aplikacije do dostupnosti digitalne iskaznice je vrlo jednostavan. Osiguranici mogu pristupiti svojoj digitalnoj iskaznici putem Merkur mobilne aplikacije, koja je dostupna za mobilne uređaje na Google Playu i App Storeu. Jednom kada je aplikacija preuzeta, potrebno je prijaviti se pomoću podataka dobivenih uz sklopljenu policu osiguranja, a koji se odnose na korisničko ime i lozinku. Osiguranici koji već od ranije imaju svoju Merkur aplikaciju za ostvarivanje pogodnosti kod brojnih Merkurovih partnera, trebaju samo ažurirati verziju aplikacije.

Na taj način digitalna iskaznica postaje dostupna u svakom trenutku, zamijenjujući fizičku iskaznicu bilo gdje se nalazili. Sve što je potrebno učiniti prilikom korištenja je prikazati svoju digitalnu iskaznicu zdravstvenom djelatniku, bilo u ljekarni ili kod liječnika.

U samo nekoliko klikova do bržeg postupka korištenja Merkur Dopunskog ili Dopunskog Plus osiguranja, ali i pregršta pogodnosti koje Merkur bonus program pogodnosti i popusta kod brojnih partnera pruža.

Kako do digitalne Merkur iskaznice i pogodnosti u tri koraka?
1. Ugovorite Merkur dopunsko ili Dopunsko Plus osiguranje
2. Preuzmite Merkur aplikaciju ovisno o uređaju putem Google Play i App Store
3. Upišite Korisničko ime i lozinku koju ste primili zajedno s policom na kućnu adresu i prihvatite uvjete korištenja
4. Spremni ste za korištenje:
4.1. Merkur digitalne zdravstvene iskaznice prilikom posjeta liječniku ili ljekarniku
4.2. Merkur programa pogodnosti- popusta na brojne usluge i proizvode koji čine život boljim, kvalitetnijim i dugovječnijim


Merkur osiguranje. Danas za Vaše sutra.