Početna stranica
Nalazite se: 
 

Ljetni kampovi za djecu- nogometni i tenis kamp

kamp 
Sliku povećati
 
Nogometni ljetni kamp, Sveti Martin na Muri 25.-29.06.2018.

Imate malog nogometaša ili nogometašicu? Ljetni kamp Brazilske nogometne škole idealno je mjesto za njih. Merkur osiguranje Vam omogućuje jedinstvenu priliku sufinanciranja kampa, koja se odnosi na sve klijente Merkur osiguranja koji imaju ugovorenu policu ili će ju ugovoriti do 15.6.2018. Ukoliko već niste, još danas ugovorite policu osiguranja i omogućite nezaboravno iskustvo svome djetetu!
Prijave su na e-mail info@brazilskanogometnaskola.hr, ali požurite - broj polaznika je ograničen na 20.

Informacije, program i cijena
Kamp je namijenjen djeci od 6 do 12 godina, a održava se od 25. do 29.06.2018. u Svetom Martinu na Muri.

Program uljučuje:
- 2 treninga dnevno iz programa Brazilske nogometne škole (djeca će vježbati vještine iz 7 glavnih kategorija programa škole s ciljem unaprjeđenja nogometnih vještima)
- zabavni program, koji uključuje izlet na farmu jelena, kino večer, mini disco uz karaoke, izlet vlakićem do Mlina na Muri, a zadnji dan podjela diploma uz zabavu i zdrave sokiće powered by Merkur osiguranje
- puni pansion i boravak u visoko opremljenim apartmanima Sv. Martin na bazi 5-ero djece po apartmanu
- organiziran prijevoz autobusom iz Zagreba

Sve uz nadzor animatora i trenera.

Puna cijena ljetnog kampa iznosi 2.950,00 kn, a za sve roditelje koji imaju bilo koje Merkur osiguranje ugovoreno do 15.06.2018. cijena iznosi 1.199,00 kn.

 


 
kamp 
 

Ljetni tenis kamp, Rovinj 16.-21.06.2018.

Mali sportaši, u suradnji s Merkur osiguranjem, najavljuju Vam prvi Obiteljski tenis kamp, koji će se održati u lipnju u prekrasnom Rovinju. Merkur osiguranje tom prilikom ima nešto za Vas - poklanja besplatan teniski kamp za prvih 15 prijavljenih, a odnosi se na sve klijente Merkur osiguranja koji imaju ugovorenu ili će do trenutka prijave u tenis kamp ugovoriti jednu od polica Merkur zdravstvenog osiguranja. Nemojte propustiti ovu izvrsnu priliku za Vašeg mališana, ali i za Vas. Više informacija pogledajte na www.malisportasi.hr

Informacije, program i cijena
Mali sportaši u suradnji s Merkur osiguranjem organiziraju 'Obiteljski tenis kamp Rovinj 2018.', namijenjen za djecu od 6 do 12 godina. Osim teniskog kampa za kojeg su, naravno zaduženi, Mali sportaši, za vrijeme održavanja kampa organizirano je i obiteljsko ljetovanje. Smještaj je organiziran u prekrasnom resortu 'Villas Rubin Rovinj' od 16. do 21. lipnja 2018.

Ljetni tenis kamp pruža:
• Provođenje teniskih treninga, sportske i kreativne animacije te pedagoški nadzor za polaznike od 09:00 do 17:00 sati
• Školu tenisa za početnike i napredne
• Završni turnir po jakosnim grupama
• Sportsku opremu i rekvizite potrebne za provođenje programa prilagođene zahtjevima pojedine aktivnosti
• Stručne animatore s dugogodišnjim iskustvom
• Darove za sve polaznike kampa
• Osiguranje od posljedica nezgodnog slučaja
• Smještaj uz puni pansion u apartmanima 'Villas Rubin Rovinj'
• Besplatno korištenje slobodnih terena za organizirane mečeve ili sparing

Merkur osiguranje daruje! Besplatan tenis kamp za prvih 15 prijavljenih, a odnosi se na sve klijente Merkur osiguranja koji imaju ugovorenu ili će do trenutka prijave u tenis kamp ugovoriti jednu od polica Merkur zdravstvenog osiguranja.
Cijena teniskog kampa iznosi 900,00 kuna.
Cijena smještaja s punim pansionom i noćenjem iznosi 55,00 eura po osobi, ukupno za pet noćenja 2.050,00 kn po osobi (počinje ručkom 16. lipnja., završava doručkom 21. lipnja). Na teniski kamp mogu doći i polaznici koji neće koristit usluge smještaja u resortu 'Villas Rubin Rovinj'. Cijena za puni pansion je ista za djecu i odrasle.