Početna stranica
Nalazite se: 
 

Sretno dijete

Sretno dijete 
 

 Cilj svih roditelja je stvoriti svojoj djeci financijsku sigurnost. S obzirom na reforme u školstvu i neizvjesnu budućnost, sve je više roditelja zabrinuto za budućnost svoje djece. Merkur Sretno dijete nudi nove mogućnosti fleksibilnog i dugoročnog osiguranja za budućnost djece i mladih.

Iako je interes o skrbi za budućnost mladih neprestano u porastu, ipak je još uvijek preveliki broj djece i mladih bez ikakve konkretnije skrbi o budućnosti.
Sigurnost i fleksibilnost su glavne prednosti našeg programa koji je u potpunosti prilagođen potrebama djece i mladih te je kreiran upravo za njih. ‘’Razvili smo program skrbi za budućnost djece koji raste zajedno s njima’’.

U razgovoru s klijentima postalo je jasno da bi se i roditelji, ali isto tako i bake i djedovi, željeli pobrinuti za budućnost svoje djece ili unuka i sklopiti za njih policu osiguranja, jer iz vlastitog iskustva znaju kako život može biti nepredvidiv. Merkur Sretno dijete omogućuje da se ukupno isplaćeni novac iskoristi za ono što je mladom čovjeku u tom trenutku biti najpotrebnije: studiranje, studijsku godinu u inozemstvu, kupovinu prvog automobila ili zasnivanje vlastitog doma. Upravo zato da bi se ovakvi ili slični planovi mogli realizirati bez financijskih poteškoća, kreirali smo ovako fleksibilno životno osiguranje.

 

Tko se osigurava? 
Djeca od 0-14 godina

Koliko osiguranje traje?
Po želji ugovaratelja od 5-20 godina

Kolika je godišnja premija?
Premiju odabirete sami prema svojim mogućnostima

Da li mogu uplatiti jednokratni iznos od 1.000 € ?
Svakako, i u ovom slučaju sami odabirete željeni iznos i trajanje.

Postoji li osiguranje od nezgode?
Naravno, upravo Vam nudimo jedinstvenu mogućnost osiguranja od nezgode za lom kosti, lom zuba, bolničke dnevnice uslijed nezgode i bolesti, trajnu invalidnost, a u slučaju posebne potrebe možemo proširiti mogućnosti.

Mogu li premiju plaćati polugodišnje?
Odaberete li polugodišnji način plaćanja mi Vam odobravamo popust od 3%, za kvartalno plaćanje 2% i za godišnje plaćanje 5%.