Početna stranica
Nalazite se: 
 

Osiguranje kuće i stana- Merkurova Slagalica sigurnosti doma

Imovina 
 
U Vašu imovinu i stvaranje doma uložili ste dosta vremena i novca. Kako biste je i financijski zaštitili, novi program osiguranja Vašeg doma - Merkur Slagalica sigurnosti omogućava da sami složite najoptimalnije rješenje, koje će upravo odgovarati Vašim potrebama.
 

Prema programu Slagalica sigurnosti doma možete osigurati Vaš građevinski objekt- kuću, stan, vikendicu, ali i dodatne objekte, odnosno predmete uz kuću poput ograda, nadstrešnica, bazena, solarnih kolektora, ukrasnih kipova i sl.

Također, osigurati možete i Vaše kućanstvo- stvari kućanstva, boje i obloge te stakla. Osim od osnovnih rizika poput požara, oluje, tuče ili udara motornog vozila, klijent sam može odabrati rizike od kojih želi osigurati svoju nekretninu, primjerice od poplave, izlijevanja vodovodnih i kanalizacijskih cijevi, udara groma, potresa i sl.

 
Osnovne prednosti Merkurove Slagalice sigurnosti doma
 • Razina sigurnosti prilagođena Vašim potrebama- sami kreirate razinu sigurnosti Vašeg doma, ovisno o potrebama, karakteristikama nekretnine odnosno područja na kojem se nekretnina nalazi 
 • Uz osnovni građevinski objekt - kuću i stan, osigurati se mogu i
 • Dodatni objekti:
 • pomoćni objekti (garaže, vrtne kućice...) 
 • ograde, potporni zidovi, prilazni putevi 
 • vanjski antenski uređaji 
 • tende i nadstrešnice 
 • solarni kolektori 
 • vanjski bazeni 
 • ukrasni kipovi
 • Sami birate rizike od kojih želite osigurati Vašu imovinu
 
Usluga Majstor u kući
Zašto ugovoriti osiguranje „Majstor u kući"?
Ukoliko želite izbjeći duga čekanja koja Vas spriječavaju u obavljanju svakodnevnih
aktivnosti, a koja su nastala uslijed iznenadnih i neočekivanih događaja u kućanstvu,
tada je usluga osiguranja „Majstor u kući" stvorena baš za Vas. Uz ugovoreno
osiguranje „Majstor u kući" brinemo o Vama te garantiramo kako će nastali problem
biti riješen u najkraćem mogućem roku uz brzu uslugu i stručno osoblje.

 

Osiguranje „Majstor u kući" obuhvaća organiziranje korištenja i pokrivanje troškova sljedećih usluga:
Vodoinstalater Oštećenja na instalacijama vodovodnih i kanalizacijskih cijevi kao i cijevi centralnog grijanja, koje je dovelo do izlijevanja vode
u kući/stanu na osiguranikovoj prijavljenoj adresi mjesta osiguranja
Električar Kvar električnih kabela i utičnica, kvar električnog sustava grijanja
Staklar Kod loma stakla na vanjskim vratima i prozorima, u slučaju provale ili pokušaja provale, nehotičnog postupanja osiguranika zbog
čega je onemogućeno zatvaranje vrata ili prozora i zahtijeva neposredno otklanjanje štete (zamjena ili privremeni popravak)
Stolar Kod loma stakla na vanjskim vratima i prozorima, u slučaju provale ili pokušaja provale, nehotičnog postupanja osiguranika zbog
čega je onemogućeno zatvaranje vrata ili prozora i zahtijeva neposredno otklanjanje štete (zamjena ili privremeni popravak)
Bravar U slučaju nemogućnosti ulaska u objekt nakon provalne krađe, gubitka raspoloživih ključeva, loma ključeva i kvara brave,
osigurane su usluge popravka brave i omogućavanje otvaranja vrata

 

Što treba učiniti uslijed neočekivanog događaja?
Ukoliko Vam je uslijed takvog događaja potrebna usluga „Majstor u kući", sve što je potrebno je nazvati „Merkur Asistenciju" pozivom na besplatni broj telefona:
+385 08005533 koja stoji na raspolaganju u bilo koje vrijeme 0 - 24 sata svaki dan u godini.

 

Posebna pogodnost je da u slučaju velikih šteta na građevinskom objektu, kako bismo bar malo olakšali te prve teške trenutke i dane, za nabavu primjerice dokumenata ili osobnih potrepština, klijentu isplaćujemo dodatnu naknadu u iznosu od 500 EUR.

 
Zašto Merkur Slagalica?
Posebnost Merkurove Slagalice sigurnosti doma je da se osim osiguranja od osnovnih opasnosti- požar i oluja, kuća ili stan mogu osigurati i od dopunskih opasnosti poput izlijevanja vode, poplave, indirektnog udara groma, loma stakla, krađe i razbojstva i sl. i to jedne ili više njih ovisno o Vašoj potrebi. Važno je istaknuti da Vam ovaj program osiguranja omogućava da sami kreirate svoju razinu sigurnosti, kroz odabir pokrića koji najbolje odgovaraju Vašim potrebama za sigurnošću.