Početna stranica
Nalazite se: 
 

Merkur zdravlje

Zdravlje 
 

U Merkur osiguranju smo svjesni neprocjenjive vrijednosti Vašeg zdravlja. Od samog početka, naši su proizvodi oblikovani upravo tako da najbolje zadovolje Vaše želje i potrebe, a tradicija i iskustvo prvog europskog zdravstvenog osiguratelja su važan izvor znanja i razumijevanja potreba naših osiguranika. Stoga Vam kroz police Merkur zdravlje omogućavamo naknadu za osigurane slučajeve i podršku za uspješno liječenje.

 

MERKUR DOPUNSKO PLUS

Merkur Dopunsko Plus za samo 85 kn* mjesečno!
Strategija Merkur osiguranja je pružiti klijentima sigurnost u svim područjima potrebe za zaštitom života i zdravlja. Stoga smo našu paletu zdravstvenih proizvoda obogatili i policom dopunskog zdravstvenog osiguranja DZO Plus koje osim dopunskog osiguranja uključuje i 100 kuna džeparca za svaki dan bolničkog liječenja te kada je najteže kućni njegu (posjet liječnika, medicinske sestre, pomoć u kući...)

* navedena cijena od 85 kn mjesečno vrijedi za klijente do 50 godina starosti; od 51 do 60 godina starosti cijena iznosi 95 kn mjesečno

 

MERKUR health4me Premium

Želite li uživati u životu bez briga o Vašem zdravlju? U Merkur osiguranju smo upravo za Vas kreirali posebne pakete dodatnog zdravstvenog osiguranja koji Vam omogućuju da što duže ostanete zdravi, a u slučaju oboljenja da na vrijeme počnete s liječenjem.
Merkur dodatno zdravstveno osiguranje čini sve za Vaše zdravlje tako da bezbrižno možete uživati u najvažnijem: Vašem životu.

 

DOPUNSKO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

Strategija Merkur osiguranja je pružiti klijentima sigurnost u svim područjima potrebe za zaštitom života i zdravlja. Stoga smo našu paletu zdravstvenih proizvoda obogatili i policom dopunskog zdravstvenog osiguranja.  

 

OSIGURANJE BOLNIČKE DNEVNICE (OBD)

Bolnička dnevnica predstavlja privatni budžet za dane provedene u bolnici s kojim možete podmiriti razne troškove: telefon. novine, hranu i piće, račune, participacije... Također vam omogućuje da svojim prisustvom djetetu olakšate teške dane.

 

OSIGURANJE OD 23 TEŠKE BOLESTI 

Broj osoba izloženih teškim bolestima se svake godine povećava. Potrebno liječenje je vrlo skupo, a oporavak dugotrajan čestom s potrebom za rehabilitacijom. Lijekovi, kvalitetna terapija i druga pomagala iziskuju velike troškove za oboljelog i njegovu obitelj. U takvim teškim trenutcima polica Osiguranja teških bolesti može biti pomoć i put ka ozdravljenju i najbolje je rješenje za brz oporavak.
Osiguranjem od teških bolesti osigurani ste od 23 teške bolesti.
U slučaju oboljenja od jedne od navedenih teških bolesti prema navedenim grupama, Merkur osiguranje Vam isplaćuje ugovorenu osiguranu svotu. Za Vas prestaje obveza plaćanja premije, a osigurani ste i dalje od teških bolesti iz ostalih grupa, sve do isteka osiguranja.  

 

PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

Želite li bezbrižno boraviti u inozemstvu? Skrb o sebi i dragim osobama povjerite Merkur osiguranju.

Polica putnog zdravstvenog osiguranja koju smo za Vas pripremili vrijedi u cijelom svijetu. U hitnim slučajevima zbog bolesti ili nezgode na raspolaganju Vam je SOS telefon.

Polica nudi pokriće za slučaj hitne medicinske pomoći koja je potrebna zbog bolesti osiguranika ili posljedica nesretnog slučaja, uključujući bolničko liječenje, prijevoz do bolnice ili u mjesto boravka...