Početna stranica
Nalazite se: 
 

Osiguranja

Osiguranja 
 
 
MERKUR ŽIVOT - Siguran partner za cijeli život.
U Merkuru život smatramo neprocjenjivim, a čovjeka jedinstvenim.
Upravo zato, posebnu pažnju posvećujemo zadovoljenju individualnih potreba.

 

MERKUR ZDRAVLJE - Vaše zdravlje u najboljim rukama.
Merkurov model brige o zdravlju nudi cjelokupnu zaštitu, podršku potrebnu za uspješno liječenje, ali i pomoć da na vrijeme dijagnosticirate i riješite zdravstveni problem.

 

MERKUR NEZGODA- Živite bezbrižno, zaštićeni od nezgode.
Nezgode se događaju u vrtićima i školama, na poslu i u slobodno vrijeme. Svakodnevno se samo u RH događa više od 200 prometnih nezgoda...

 

MERKUR DJECA - Sigurnost za vaše najdraže.
Za najmlađe smo s posebnom pažnjom kreirali najbolje programe osiguranja i štednje za važne trenutke u životu.

 

MERKUR IMOVINA - Dom je mjesto koje želite zaštititi.
I kad je mali i kad je velik, i kad je pun skupocjenih predmeta, i kada je samo zbir sentimentalnih vrijednosti i potrepština, to je vaš dom.

 

MERKUR PUTOVANJA - Sigurnost u cijelom svijetu.
Krajolici s razglednica, uz ljepote od kojih zastaje dah, skrivaju i mnoge situacije koje mogu pokvariti doživljaj nepoznatog. Ugovorite osiguranje za siguran korak u cijelom svijetu.

 

MERKUR PODUZEĆA - Za vaše poduzeće odaberite najbolje.
Opstati na tržištu je teško, razvijati se i ići naprijed je još teže. Mi Vas nećemo učiti kako se posluje - to znate i sami. U svakom poslu udarci dolaze s mnogih strana, očekivani i neočekivani. Zato je poželjno imati nekoga u koga se možete pouzdati, nekoga tko će biti uz Vas onda kada je najteže, a upravo se u tim trenucima i treba pokazati. Mi nudimo zaštitu Vašeg uspješnog poslovanja te brzo prilagođavanje Vašim novonastalim potrebama.