Početna stranica
Nalazite se: 
 

Merkur životna osiguranja

Merkur Život 
 

Štednja i skrb, osiguranje uspjeha i zaštita obitelji, ulaganje za budućnost... Sve to i više možete s Merkur životnim osiguranjima. Merkur životna osiguranja su kreirana prema Vašim osobnim potrebama i prate Vas kroz sve uspone i padove u životu te pružaju potrebnu zaštitu i podršku kada Vam je najpotrebnije.
Kontaktirajte nas još danas i osigurajte sebi i svojoj obitelji bezbrižnu budućnost na tel. 01/6308 345, putem on-line kontakt obrasca ili posjetite najbliži ured Merkur osiguranja.

 

7D Protektor

Program 7D Protektor na dinamičan i fleksibilan način, uz pokrivanje potrebe za dugoročnom nerizičnom štednjom, na koju se pripisuje sudjelovanje u dobiti, nudi kreiranje optimalne zaštite života i zdravlja u slučaju bolesti i nezgode, osiguranje djece te nudi zaštitu police u slučaju dužeg bolovanja i gubitka posla!

 

Merkur život s osiguranjem od 15 teških bolesti- Život 15+

Životno osiguranje koje predstavlja savršenu kombinaciju životnog osiguranja, štednje i osiguranja od teških bolesti.

 

Merkur život- Moj izbor

Životno osiguranje koje predstavlja kombinaciju sigurnosti uz dodatni prihod. Prema osobnim potrebama kreira se polica koja na najbolji način pokriva potrebe za sigurnošću i stvaranjem kapitala.

 

Merkur rentno osiguranje- Moja renta

 Program Moja renta predstavlja osiguranje periodičnih prihoda, odnosno rente, tijekom određenog vremenskog razdoblja. Željenu visinu rente koju želite u budućnosti primati, odabirete sami!